+358 046 856 1995

HALUATKO OSTA RAVOHEVOSEN OMISTAJAA?

Hevosen omistus

Ravihevonen voivat olla osaomistajien omistuksessa. Tämä on kustannustehokas ja helppo tapa hankkia sellainen. Poruka on loistava paikka kokea useita kokemuksia ja pienentää riskiä taloudelliseen tuhoon. Vaihtoehtoja on useita, mukaan lukien pienemmät yhteisomistukset kymmenellä osakkeella tai Team Vermo, jolla on tuhat osakkeenomistajaa. Kuvassa No Limit Giant, Team Vermon ensimmäinen hevonen, kun hän saapui uuteen talliinsa. Tällä sivulla on lisätietoa Team Vermosta sekä hevosten kertomiseen osallistuvista sidosryhmistä.

Vermo – Suuri joukkue

Suurkimppa, uudenlainen hevoskerrospooli, johon voidaan yhdistää jopa 1 000 henkilöä ja jopa 20 kumppaniyritystä (yhteensä 1 000 osakkeenomistajaa), on Suurkimppa. Team Vermon muodostavat yhteistyökumppanit.
Team Vermo on asettanut tavoitteeksi ostaa hevoset talliin. Ensimmäisessä vaiheessa (kesä 2021-31.12.2023) sen odotetaan hankkivan neljä hevosta käytettäväksi Suurkimpassa.
Dream Team koostuu alan parhaista valmentajista. Kolme neljästä on valittu.

  • Pekka Korpi
  • Nina Pettersson-Perklen
  • Emma Vare

Suomen virtahepoliitto

Suomen Hippos ry:llä on valtakunnallinen ravin ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhdistystä. Hippos-sivusto on käytettävissä. Hippos tarjoaa myös uuden Myytävänä-sivuston, jonne kasvattajat voivat listata varsojaan.
Hippos pitää listaa kaikista suomalaisista hevosista. Suomen Hipposille tulee ilmoittaa, mikäli hevosen omistaja vaihtuu. Tästä linkistä saat lisätietoja hevosen omistajuudesta ja rekisteröinnistä.

Suomen Hevosomistajien Liitto – SHKL

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:ssä on hevosomistajien yhteisen edun mukainen yhdistys, jossa on yksitoista alueellista jäsenyhdistystä, joissa on noin 5 000 jäsentä. Keskusliitto valvoo jäsentensä keskeisiä etuja hevosomistuksessa.
Se tarjoaa jäsenille alennuksia ja etuja sekä koulutustilaisuuksia ja kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän lehden. Yhdistys tarjoaa myös asiantuntija-apua eri ongelma-alueilla. SHKL:n nettisivut löytyvät

Uusimaa Hevosenomitajat ULHO ry

ULHO ry on ollut Uudellamaalla toimivan Suomen hevosomistajaliiton (SHKL) jäsen. Voit liittyä yhdistykseen saadaksesi etuja ja auttamaan sinua kaikissa hevosomistukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoa ULHO:n toiminnasta löydät SHKL:n sivuilta tästä linkistä.

Hippolis – Hevosteollisuuden osaamiskeskus

Hippolis – Hevosalan osaamiskeskuksen päätehtävänä on toimia hevosalan valtakunnallisena koordinointiorganisaationa. Hippolin taustajärjestöjä ovat Suomen Ratsastusliitto ja ravi- tai hevoskasvatusalan keskusjärjestö Suomen Hippos.

Recent Posts