+358 046 856 1995

Peabody, hevonen, joka painaa vähemmän kuin vesimeloni, on planeetan miniatyyrein hevonen.

Peabody, joka painaa vähemmän kuin suuri vesimeloni, on maailman pienin minihevonen. Äiti hylkäsi Peabodyn ja löydettiin sen ollessa nälkäinen.
Muutaman kuukauden ikäinen Peabody on pienempi kuin useimmat koirat ja painaa noin. 8,5 kiloa. Peabodyn äiti kieltäytyi siitä, koska varsa oli liian pieni tutille. Peabody elää kuitenkin ylellistä sisähevoselämää. Kolme koiraa ovat sen parhaat ystävät.

Faith Smith, San Diegossa toimiva pienhevoskouluttaja, on ottanut Peabodyn omistuksen. Peabody on ikänsä huomioon ottaen maailman nuorin hevonen. Vaikka Peabody on tarpeeksi pieni ulkona pidettäväksi, se on hevonen, joka ei voi elää sisätiloissa. Oletetaan, että se kasvaa suuremmaksi, ehkä sitten. Smith sanoo, että olemme edelleen päättämässä, tapahtuuko se.


Peabodyn alkuperäiset omistajat kertoivat Smithille, että eläinlääkärit olivat suositelleet Peabodyn lopettamista. Se ei voinut syödä äitinsä rinnasta eikä kävellä. Lääkärit uskoivat sen olevan kuuro ja sokea.
Smith ajoi maan halki kaikesta huolimatta pelastaakseen Peabodyn.

Perheen koirasta tuli ystäviä.

Peabody oli vain pieni hevonen, kun Smith toi hänet kotiin.
Peabody oli alun perin selviytymistilassa. Peabody pelkäsi rakastaa, mutta nyt se tulee hyvin toimeen koirien kanssa.
“Nyt kun se tietää, milloin ja missä se syö seuraavaksi, se lopetti koirien kanssa leikkimisen ja on alentanut puolustuskykyään. Ehkä se luulee, että siitä huolehditaan täällä.

Peabody on kokenut päänsä kasvun ja suoristanut leukalinjaansa uuteen kotiin muuttamisen jälkeen. Peabody osaa nyt kävellä ja näkee hyvin. Peabody on kuuro, mutta on sopeutunut erittäin hyvin uuteen omistajaansa.
Smith yrittää myös opettaa Peabodylle olemaan siisti sisällä. “Tällä hetkellä se asuu sisällä koiridemme kanssa. Se on minun ikuisesti. Mutta toivon, että se kasvaa ja voi elää ulkona muiden hevosten kanssa. Jos ei, niin se pidetään sisällä.

Recent Posts